Om Open Hands Media

Lite om Open Hands Media…

Open Hands Media hjälper sina kunder att få ordning på sina hemsidor, så att både drar besökare och konverterar besökarna till kunder. Många små företag har inte alls tid att optimera sina hemsidor för sökmotorerna eller att fundera på hur man får de besökare som faktiskt hittar dit att AGERA – t ex ringa er, eller fylla i ert kontaktformulär.

Här kan Open Hands Media hjälpa till!

 

Våra tjänster

Analys av er sajt

En genomgång av er sajt är en bra start om du inte själv vet än vad som behöver göras eller i vilken ordning.  Resultaten presenteras i en rapport, men förslag på vad som bör göras och i vilken ordning för att snabbast se resultat.

Vässa sajten

Om ni inte kan, vill eller har tid att själva vässa er sajt så att både sökmotorer och besökare hittar vad de vill ha, kan jag hjälpa till! Titeltaggar, sökordsoptimerade artiklar, länkbygge och A/B tester får det att klia i mina fingrar – om du inte känner likadant, så låt oss diskutera samarbete.

Modern design och struktur

Vi hjälper er när det är dags att fräscha upp er hemsidas design och/eller struktur. Vi har hjälpt kunder med rena designarbeten, lägga över deras hemsida i WordPress från något annat system, lösa funktionsproblem på hemsidan, skapa en mer logisk och tilltalande struktur och mycket annat.

Rådgivning och löpande stöd

Vill ni bolla idéer, prioriteringar eller få hjälp att förstå hur sökmotoroptimering eller konvertering fungerar? Vi erbjuder rådgivning och stöd på timbasis.

Det går också bra att ”prenumerera” på ett antal timmars arbete med er hemsida per månad för underhåll och nya höjder – allt efter era behov!

Läs mer om våra tjänster här.

 

Om Paula Dennholt

paula dennholt

Sökmotoroptimering är ingen hokus pokus. Med konsekvent arbete och rätt metoder kan alla företag skapa sig närvaro på Internet. Jag arbetar med etablerade metoder, som funkar för små företag.

Open Hands Media drivs av Paula Dennholt, web entreprenör och social entreprenör passion för att hjälpa små företag lyckas på nätet. Hon startade sin web verksamhet 2006, då hon grundade siten Easy Baby Life. Idag kombinerar Paula arbetet med föräldrasiten med konsulttjänster inom web design och sökmotoroptimering för mindre företag.