Hjälp med affärsutveckling

Affärsutveckling –  det låter lite flummigt eller hur? Som ägare eller ledare för ett mindre företag så kör man mest på i fullt blås. (Jag med.) Men från stund till annan är det viktigt och kanske till och med avgörande att lyfta blicken och se över sin verksamhet och dess inriktning. Det kan gälla både vartåt man ska sträva det kommande året och vart man är på väg på längre sikt.

De företag som har behov av någon typ av lånefinansiering, oavsett om det är genom traditionella banker eller t.ex Almi, måste ofta presentera en genomtänkt och trovärdig affärsplan för att få sin lån beviljade eller i vart fall kunna förhandla vettiga villkor.

Med 15 års erfarenhet från företagsanalys inom finansbranschen har jag sett och analyserat väldigt många affärsplaner, prognoser, ekonomiska rapporter och marknader och det här är kunskap jag gärna delar med mig av.

Om du har behov att diskutera igenom er affärsplan eller omsätta den i prognoser, eller om du skulle behöva t.ex konkurrentanalyser, så kontakta mig!

Vissa kunder väljer att anlita mig för att både förnya och förbättra deras närvaro på Internet och samtidigt bistå med affärsutvecklingen bredare mening. Det är ett fruktsamt och roligt samarbete!